top of page

Zoekertjes

Kleine aankondigingen voor klusjes, dating, allerhande... 

Logo Aktueel Infomagazine Aalst
Logo Aktueel infomagazine Aalst Geraardsbergen
Zoekertjes2.jpg

Wie zoekt die vindt 

Onze zoekertjes zijn kleine korte advertenties waarin particulieren iets vragen of aanbieden. 

Wij doen niet moeilijk over een zoekertje, dus zoek je een lief of een reispartner, zet je het tafelservies van oma te koop, of wil je ergens wat bijklussen,  dan vermelden we dat allemaal graag op onze pagina waar onze lezers snuffelen

Ook als je zelf naar iets op zoek bent, zoals bijvoorbeeld een poetsvrouw, babysit,  tuinier  of een ontbrekend stuk in je postzegelverzameling, dan kan een zoekertje je snel helpen om een oplossing te vinden. 

 

Illegale aanbiedingen of verkopen waaraan wettelijke beperkingen zijn opgelegd zoals onder andere verkoop, ruil of afstaan van huisdieren zonder erkenning, nemen wij niet op.   Op die manier blijven onze lezers ook verzekerd van eerlijke praktijken.  We doen het niet vaak, maar we behouden ons het recht toe zoekertjes te weigeren. 

een zoekertje plaatsen in Aktueel is uiterst eenvoudig

Vul hieronder de tekst van je zoekertje in. Betaal makkelijk online met Bancontact.

Korte en bondige aankondigen werken het best.  Vergeet niet in je zoekertje te vemelden waar geinteresseerden je kunnen bereiken.   Check de zoekertjes in Aktueel voor voorbeelden.  Je kan de jongste publicaties van Aktueel ook digitaal lezen op onze website. 

Wil je een zoekertje plaatsen in beide edities vul dan twee afzonderlijke formulieren in.  Zo kan je flexibel kiezen, en het aantal inlassingen en type per editie bestellen.  

We vermelden enkel de tekst van je zoekertje.  De andere gegevens die we in het formulier opvragen gebruiken we louter voor de administratie, om je zoekertje te bevestigen, een vraag te stellen bij onduidelijkheid of voor de betaling. 

(en eventuele terugbetaling geweigerde zoekertjes )

Bestelling Zoekertje AKTUEEL

 

Je hebt al een inlassing vanaf 10 €. Kies je meteen voor 3 inlassingen dan wordt het nog goedkoper.

Kies aantal inlassingen en kleur
Editie

We hebben de aanvraag voor je zoekertje goed ontvangen. Hou je mailbox in het oog. We sturen je nog een bericht en bevestiging

bottom of page